RETOURNEREN & KLACHTEN


Bent u niet helemaal tevreden over (een deel van) de bestelling dan heeft u het recht om de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Met uitzondering van gepersonaliseerde items, deze kunnen niet geretourneerd worden.
 

Stuur een e-mail naar info@mamavanjob.nl en vermeld het volgende:

  • uw naam
  • ordernummer 
  • product
  • reden van retour

 

Indien wij uw e-mail hebben ontvangen sturen wij u een bevestiging per e-mail, zodra de bevestiging is ontvangen kunnen de ongebruikte artikelen worden opgestuurd worden naar:

Mama van Job

Trompstraat 31

2266 KH Leidschendam

 

Na ontvangst van uw retourzending wordt het bedrag binnen 14 dagen teruggestort op de rekening welke gebruikt is bij het plaatsen van de bestelling, mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen en aan de voorwaarden voldoet. De kosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Voorwaarden:

  • De artikelen dienen ongebruikt binnen 14 dagen retour te zijn. 

  • Gepersonaliseerde producten kunnen niet teruggestuurd worden. 

  • Artikelen in de uitverkoop kunnen niet geretourneerd of geruild worden.


Retourzendingen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, worden niet in behandeling genomen.

 

Klachten

We hopen het natuurlijk niet, maar het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@mamavanjob.nl. Dan kunnen we kijken voor een eventuele mogelijkheden. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."